Windows 7 ultimate katılımsız,orginal tek link indir,torrent indir USB Flash belek format Windows 7 ultimate katılımsız,orginal torrent indirmek için
Dvden format atmak için yapmanız gerken;
İndirdiğiniz torrentdeki isoyu(isterseniz bu konuda editlenmiş,windows 7 vardır kullanışı hoştur indirmek için
)
1]DVD' Yerinize DVD 'nizi takıp,nero gibi bir programla kalıplaştırınız.
Bilgisayarinizi yeniden başlatdığınızda,devam etmek için bir tuşa basın yazısı gelcek bir tuşa basınız.
Ve formatlıyınız.(PC'niz windows vista ise bilgisayari yeniden başlatmadan cd'yi tekrar takın adımları uygulayın.)
2] USB Flash bellekten format;
Torrent'in içindeki dosya ile iso dosyanızı hiç bir adım yapmadan cd gibi format atabilirsiniz. yalnız windows xp ve windows 7 kullananlar,USB'i biosdan etkin etmeniz gerekebilir,bios' a ulaşmak için örng pc açılırken END,F12,F11 gibi tuşlara bastıgınızda(işletim sistemi ve markaya göre değişiyor)bios ekrani geliyor. saten torrent'deki programdaki adımları uygularsanız bire bir,otomatik ediyor gibi oluyor .)
USB Belleğiniz 4gb üstü değilse denemeyiniz!... Anakar USB Flash beleği desteklemiyorsa kalkışmayınız bile!.
saol adminim forumda dolaşırken bi baktım tek link torrent morrent yaziyo format lazımdı cok makbule geçti hemen indiriyorum,elinden ayagından opuyorum adminim
saol adminim forumda dolaşırken bi baktım tek link torrent morrent yaziyo format lazımdı cok makbule geçti hemen indiriyorum,elinden ayagından opuyorum adminim